Dagbok

Bruk dagboken for å notere alle spørsmål du har for neste gang du er hos legen. Ved å forberede deg til legebesøk gjør du også møtet mer effektivt og nyttig.

Dagbok er en del av Velvære i menyen. Gå til menyen ved å trykke på tre-streker-symbolet øverst til venstre , deretter gå til Velvære og så Dagbok.

Før opp dagbok over ting som du ønsker å notere, enten det er informasjon om legebesøk eller tanker du har.

Det er også en video om dagboken: https://youtu.be/C7kzxhaNdGc

Legg til nytt dagboknotat

Klikk på den røde + symbolet nederst til høyre og fyll ut skjemaet:

• En beskrivende tittel: I utgangspunktet det står nåværende tidspunkt , men dette er kun tekst som kan endres til det som ønskes.

• Dagboktype: Hvilken type notat er dette?

• Milepæl: Hvis denne oppføring er veldig viktig for deg, merk den som en milepæl, slik at du lett kan finne tilbake til den.

• Kun web-appen: Dato for oppføringen.

• Selve notat-teksten

Lagre til slutt ved å trykke på det røde √ symbolet

Liste med notater, og endre/slette et notat

Alle dagboknotat ser du i en liste tittel og dagboktype.

Velg et notat og du kan da gjøre følgende:

Mobilappen

• Lese notatet og deretter gå tilbake til listen ved å trykke på tilbake-symbolet øverst til venstre

• Endre notatet og til slutt lagre med det røde √ symbolet

• Slett notatet ved å trykke på søppelkasse-symbolet øverst til høyre

• Gjøre tekst-søk i dagbokoppføringene ved å klikke på filter-symbolet helt øverst til høyre

Webappen

• Lese og redigere hovedteksten ved å klikke på øye-symbolet til høyre.

• Redigere alle deler av oppføringen ved å klikke på penn-symbolet til høyre.

• Slett en eller flere oppføring ved først huke av i boksen(e) til venstre i lista og deretter klikk på søppelkasse-symbolet.

• Gjøre tekst-søk i dagbokoppføringene ved å begynne å skrive noe i søkefeltet øverst til venstre.