Innstillinger
Innstillinger finner du ved å gå til menyen ved å trykke på tre-streker-symbolet øverst til venstre
deretter velg Innstillinger.

Om innstillinger

Her finner du diverse innstillinger du kan gjøre for appen og din konto. Vær oppmerksom på at profilen din, med informasjon om deg, finner du under menyvalget min profil.
Instillinger er delt inn in i preferanser, konto og juridisk.

Preferanser

Her kan du:
  • Endre språk: Velg mellom norsk og engelsk. Vær oppmerksom på at innholdet er tilpasset Norge, som medisiner godkjent i Norge, norske pasientorganisasjoner og så videre. Også disse supportsidene for tiden kun er på norsk.
  • Varslinger: Om og hvordan du mottar varsler for medisininntak, medisininteraksjoner og nye forummeldinger.
  • Chatpreferanser: Om din profil er synlig i søk, samt om du er tilgjenglig for direkte-chat.

Konto

Her kan du:
  • HEAL Premium: Kun for mobil. Her kan du abonnere på HEAL Premium for 199 kr per måneden, eller 1.999 kr per år. Du ser også hva som er inkludert i HEAL Premium-versjonen.
  • Bytt passord: Har du registrert deg ved å bruke epost og passord, så kan du bytte passordet her.
  • Logg ut: For mobil-appen, så finner du logg ut her.
  • Slett konto: Vær forsiktig med denne, da alle dine data vil bli borte for alltid når du sletter din konto! Men vil du virkelig ikke lenger bruke HEAL-appen, så sletter du den her.

Juridisk

• Lisenser: Kun mobil, se du ulike lisene for gjelder for appen.
  • Vilkår og betingelser: Har kan du lese brukeravtalen du må ha godkjent for å kunne ha konto.
  • Personvern: Ditt personvern henger ekstra høyt hos oss. Her kan du lese personvernserklæringen.
Last modified 5mo ago