Kundeforhold

Du må ha registrert en konto for å bruke HEAL-appen og forumet. Det er en gratis-versjon av web-appen og mobil-appen, samt en premium-versjon av mobil-appen som koster 199 kr per måned.

Du er en kunde inntil din konto blir avsluttet. Du avslutter din konto via innstillingene i appen eller ved å sende en epost til [email protected]. Du kan også sende til denne epostadressen alle typer spørsmål du måtte ha til kundeforholdet, HEAL-appen og forumet.