Profil

Profil finner du ved å gå til menyen ved å trykke på tre-streker-symbolet øverst til venstre deretter velg Profil.

Om profilen

I HEAL-appen bruker vi din profildata bare for å forbedre våre tjenester og for å informere dere målrettet om tilbud som kunne være interessant for deg. Din profildata gis eller selges ikke til noen.

Profilen er delt inn i seksjonene Personlig informasjon, Helseprofil, og Sykdom og behandlinger.

Personlig informasjon

Merk: Den er kun brukernavnet du må ha fylt inn.

• Brukernavn

• Adresse

• Postnummer

• Sted

• Land

Helseprofil

Denne informasjonen trengs for å kalkulere BMI og daglig kaloriforbruk:

• Fødselsdato

• Kjønn

• Vekt

• Høyde

• Vektmål: Hvilket vektmål har du?

• Aktivitesnivå

Sykdom og behandlinger

Merk: Den er kun Har du fått kreftdiagnose som du må fylle inn.

• Fått kreftdiagnose?

• Første kreftdiagnose: Dato

• Krefttype

• Behandlinger: Hvilke behandlinger har du fått?

Rediger

For å redigere din profil, trykk på det røde redigere-symbolet nederst

Du går igjennom de tre seksjonene med å trykke på Neste-knappen, og når du har gjort alle endringene, trykk på Lagre-knappen i den siste seksjonen.