Profil
Profil finner du ved å gå til menyen ved å trykke på tre-streker-symbolet øverst til venstre
deretter velg Profil.

Om profilen

I HEAL-appen bruker vi din profildata bare for å forbedre våre tjenester og for å informere dere målrettet om tilbud som kunne være interessant for deg. Din profildata gis eller selges ikke til noen.
Profilen er delt inn i seksjonene Personlig informasjon, Helseprofil, og Sykdom og behandlinger.

Personlig informasjon

Merk: Den er kun brukernavnet du må ha fylt inn.
  • Brukernavn
  • Adresse
  • Postnummer
  • Sted
  • Land

Helseprofil

Denne informasjonen trengs for å kalkulere BMI og daglig kaloriforbruk:
  • Fødselsdato
  • Kjønn
  • Vekt
  • Høyde
  • Vektmål: Hvilket vektmål har du?
  • Aktivitesnivå

Sykdom og behandlinger

Merk: Den er kun Har du fått kreftdiagnose som du må fylle inn.
  • Fått kreftdiagnose?
  • Første kreftdiagnose: Dato
  • Krefttype
  • Behandlinger: Hvilke behandlinger har du fått?

Rediger

For å redigere din profil, trykk på det røde redigere-symbolet nederst
Du går igjennom de tre seksjonene med å trykke på Neste-knappen, og når du har gjort alle endringene, trykk på Lagre-knappen i den siste seksjonen.
Last modified 8mo ago