HELFO-materiell

Forbruksmateriell på blå resept
Finn forbruksmateriell som kan fås på blå resept, og legg de du ønsker å bruke til en favorittliste.

Finn produkter i HELO-katalogen

• Velg Katalog
  • Velg ønsket HELFO-liste
  • I søkefeltet øverst kan du søke etter et produkt ved Ã¥ taste inn navnet eller deler av navnet
  • Søk etter et produkt manuelt:
    • Velg produktgruppe
    • Let manuelt i listen
  • Velg produktet du ønsker, du kan da:
    • Se mer informasjon om produktet
    • Legge produktet til Min forbruksliste​
    • Kjøpe produktet ved Ã¥ legge produktet til handlekurven

Min forbruksliste

Min forbruksliste er en liste over de HELFO-produktene du bruker eller vurderer å bruke.

Legg til produkt

Du kan bygge ut denne listen på to måter.
  • Fra HELFO-katalogen sÃ¥ kan du legge et produkt til forbrukslisten ved Ã¥ trykke pÃ¥ Legg til min forbruksliste
  • Fra Min forbruksliste trykk pÃ¥ Legg til
    ​
  • Finn et produkt og legg til som beskrevet under Finn produkter i HELO-katalogen​

Se produktinformasjon

• Trykk pÃ¥ ett produkt fra listen
  • Se informasjon om produktet
  • Om ønskelig, legg produktet til en bestilling​

Sorter listen

Du kan sortere listen av produkter. Det kan være praktisk om du har mange produkter.
  • Trykk pÃ¥ ett produkt og hold nede en liten stund
  • Dra produktet opp eller ned i listen til ønsket posisjon og slipp

Slette produkt

• Velg den du vil slette
  • Trykk pÃ¥ Slett
    ​

Bestill produkter

Du kan bestille produktene i Min forbruksliste eller fra HELFO-katelogen direkte eller via handlekurven.
Bestilling er et eget valg i hovedmenyen. Les mer om Bestillinger.