Chat
Chat finner du ved å gå til menyen ved å trykke på tre-streker-symbolet øverst til venstre
deretter velg Chat.
Merk: For å bruke denne funksjonen må du abonnere på Premium-versjonen.

Om chatten

Chatten gir deg mulighet for å prate uformelt med andre, enten i chatrom eller direkte med én annen bruker..
Under finner du mer informasjon forumet. Først finner du de viktige forumreglene, deretter beskrivelse av de ulike delene av forumet.

Chatregler

Chatten har et sett med regler som du må følge. Veldig kort fortalt så gjelder god gammeldags folkeskikk!

Gjør ditt beste for felleskapet:

• Vær snill, vennlig og høflig. Husk ordens kraft – ord kan helbrede eller skade. Vær bevisst hvordan du uttrykker deg. Unngå å bruke sarkasme og vær forsiktig med vitser. Selv velment humor kan misforstås. Ikke døm, og prøv å forstå. Alle har sine gode og dårlige dager, spesielt de som er i en sårbar situasjon.
  • Vær støttende og samarbeidende. Alvorlig sykdom kan ta en kraftig belastning på ens fysiske og emosjonelle tilstand. Derfor oppfordrer vi alle HEAL-medlemmer til å være følsomme for hverandres behov og kommunisere på en respektfull og oppmerksom måte.
  • Respekter personvernet til andre medlemmer av samfunnet. I forumet kan alle velge å bruke deres ekte navn eller kallenavn. Ikke avslør informasjon om andre samfunnsmedlemmer som kan avsløre identiteten deres, hvis de har valgt å gjøre det forbli anonym. Vi er en lukket fellesskap og informasjon lagt ut her skal ikke publiseres eller omfordeles på nytt på andre måter. Vær så snill, ikke kopier noe til sosiale nettverk, med mindre du har fått tillatelse av informasjonseier.

Fane: Chatrom

Det er satt opp noen chatrom med forskjellige tema hvor du uformelt prate med andre.
Under fanen Chatrom velger du det temaet du ønsker å prate med noen om. Du bedt om å bekrefte at du ønsker å bli med i dette chatrommet, så trykk på Bli med for å gå inn i rommet.
Da er det bare å lese hva andre har skrevet, svare på det, eller skrive noe helt eget.
Hvilke chatrom-tema som finnes kan endres med tiden, men per nå finnes følgende chatrom:
  • Angst for tilbakefall. Er du oppmerksom og følger med på symtpomer eller lever et liv som ingenting hadde skjedd?
  • Ensomhet og vennskap. Mangler du sosial kontakt og vil finne venner som har samme utfordringer som du har?
  • Min Covid-19-erfaring. Hvordan har covid-19 påvirket ditt liv?
  • Å leve med uhelbredelig kreft. Hvor finner du inspirasjon til å level med uhelbredelig kreft?
  • Åpen om kreft - din erfaring. Det er mange diskusjoner rundt åpenhet om kreft. Hvilken erfaring har du?

Fane: Samtaler

Får å prate direkte med én annen person, trykk på det røde symbolet nederst til høyre. Det dukker da opp en liste med alle andre premium-brukere, velg den personen du ønsker å prate med.
Har du ikke pratet med denne personen før, så ser du en tom side med et tekstfelt på bunnen. Skriv en melding der og trykk på send-knappen.
Last modified 6mo ago