Chat

En del av samfunnet

Chatten gir deg mulighet for å prate uformelt med andre, enten i chatrom eller direkte med én annen bruker..

Inviter andre HEAL-medlemmer for å chatte flere sammen.

Får å prate direkte med én annen person, trykk på det røde symbolet nederst til høyre. Det dukker da opp en liste med andre HEAL-medlemmer, velg eller søk etter den personen du ønsker å prate med.

Chatregler

Chatten har et sett med regler som du må følge. Veldig kort fortalt så gjelder god gammeldags folkeskikk!

Gjør ditt beste for felleskapet:

• Vær snill, vennlig og høflig. Husk ordens kraft – ord kan helbrede eller skade. Vær bevisst hvordan du uttrykker deg. Unngå å bruke sarkasme og vær forsiktig med vitser. Selv velment humor kan misforstås. Ikke døm, og prøv å forstå. Alle har sine gode og dårlige dager, spesielt de som er i en sårbar situasjon.

• Vær støttende og samarbeidende. Alvorlig sykdom kan ta en kraftig belastning på ens fysiske og emosjonelle tilstand. Derfor oppfordrer vi alle HEAL-medlemmer til å være følsomme for hverandres behov og kommunisere på en respektfull og oppmerksom måte.

• Respekter personvernet til andre medlemmer av samfunnet. I forumet kan alle velge å bruke deres ekte navn eller kallenavn. Ikke avslør informasjon om andre samfunnsmedlemmer som kan avsløre identiteten deres, hvis de har valgt å gjøre det forbli anonym. Vi er en lukket fellesskap og informasjon lagt ut her skal ikke publiseres eller omfordeles på nytt på andre måter. Vær så snill, ikke kopier noe til sosiale nettverk, med mindre du har fått tillatelse av informasjonseier.