Chat

En del av samfunnet

Chatten gir deg mulighet for å prate uformelt med andre, enten i chatrom eller direkte med én annen bruker..

Inviter andre HEAL-medlemmer for å chatte flere sammen.

Får å prate direkte med én annen person, trykk på det røde symbolet nederst til høyre. Det dukker da opp en liste med andre HEAL-medlemmer, velg eller søk etter den personen du ønsker å prate med.

Chatregler

Chatten har et sett med regler som du må følge. Veldig kort fortalt så gjelder god gammeldags folkeskikk!

Gjør ditt beste for felleskapet:

• Vær snill, vennlig og høflig. Husk ordens kraft – ord kan helbrede eller skade. Vær bevisst hvordan du uttrykker deg. UnngÃ¥ Ã¥ bruke sarkasme og vær forsiktig med vitser. Selv velment humor kan misforstÃ¥s. Ikke døm, og prøv Ã¥ forstÃ¥. Alle har sine gode og dÃ¥rlige dager, spesielt de som er i en sÃ¥rbar situasjon.

• Vær støttende og samarbeidende. Alvorlig sykdom kan ta en kraftig belastning pÃ¥ ens fysiske og emosjonelle tilstand. Derfor oppfordrer vi alle HEAL-medlemmer til Ã¥ være følsomme for hverandres behov og kommunisere pÃ¥ en respektfull og oppmerksom mÃ¥te.

• Respekter personvernet til andre medlemmer av samfunnet. I forumet kan alle velge Ã¥ bruke deres ekte navn eller kallenavn. Ikke avslør informasjon om andre samfunnsmedlemmer som kan avsløre identiteten deres, hvis de har valgt Ã¥ gjøre det forbli anonym. Vi er en lukket fellesskap og informasjon lagt ut her skal ikke publiseres eller omfordeles pÃ¥ nytt pÃ¥ andre mÃ¥ter. Vær sÃ¥ snill, ikke kopier noe til sosiale nettverk, med mindre du har fÃ¥tt tillatelse av informasjonseier.