Familie med barn

Denne modulen gir deg mulighet til Ä samle informasjon om ditt barns helse pÄ en plass og dele profilen med alle som har ansvaret for barnet.

Se en kort introduksjonsvideo om Familie-modulen

Kanskje barnet bor delt hos mor og far og trenger varsling og oppfÞlging pÄ at medisiner blir tatt? BÄde mor og far har tilgang til all informasjon og fÞlge med.

Dette er en HEAL Pluss-funksjon, men det er kun den som oppretter profil for et barn som trenger Ä ha HEAL Pluss, den du deler ansvaret for barnet med mÄ naturligvis ha en HEAL-konto, men kan vÊre HEAL Gratis. Som Pluss-medlem sÄ vil du naturligvis ogsÄ ha full og ubegrenset tilgang til alle funksjonene i appen.

Du fÄr for barnet ditt de samme mulighetene for som du har selv har (unntatt forum og chat). HEAL har mange funksjoner, sÄ finn frem til det som er viktig for dere. For eksempel:

• Noter dagbok om barnet

• Legg ved dokumenter nĂ„r barnet har vĂŠrt pĂ„ helseundersĂžkelse eller til behandling, for ved en senere anledning blir man plutselig bedt om slik informasjon.

• Hvor fort vokser barnet? Og mange andre mĂ„linger man kan notere.

• Du kan ogsĂ„ bestille medisiner og HELFO-materiell tilpasset ditt barns behov.

• Og mye mer, se en oversikt over alle funksjonene.

Opprette profil for et barn

GÄ til menyen og trykk deretter pÄ opprett profil-ikonet.

Deretter kan du legge legge til informasjon om barnets profil og legge inn dokumenter, mÄlinger, symptomer, medisiner, nÊring, bestille medisiner og HELFO-produkter og sÄ videre, se alle mulighetene.

Bytte profil

Har du en profil for barn, sÄ kan du veksle mellom din egen profil og profilen for et barn. Husk Ä sjekke at du er pÄ riktig profil nÄr du legger inn data! Du endrer profilen i menyen.

Dele profil for et barn

Hvis andre med ansvaret for barnet trenger tilgang til profilen, for Ä fÄ varsling, oppfÞlging pÄ at medisiner blir tatt og sÄ videre, sÄ kan profilen deles med en eller flere eksisterende medlemmer av HEAL. Disse trenger ikke HEAL Pluss, det holder med HEAL Gratis. Har ikke personen HEAL-konto, sÄ mÄ vedkommende fÞrst laste ned appen, opprette konto og velge et brukernavn som du deretter sÞker opp.

For Ä dele en profil for et barn sÄ mÄ du fÞrst ha denne profilen aktiv (se over "Bytte profil") og sÄ velge dele-ikonet og sÞke etter medlemmet du Þnsker Ä dele med. Du mÄ ogsÄ dele en kode som denne personen mÄ skrive inn.

Etter at du har delt en profil, vil du kunne gÄ inn pÄ delingen og se mer informasjon om den og sende koden pÄ nytt om dette er nÞdvendig.

Merk at den du deler med vil automatisk ha skrivetilgang til barneprofilen, slik at hen kan legge inn mÄlinger, medisiner og sÄ videre. Du kan fjerne denne muligheten og kun gi lesetilgang.

Last updated