Familie med barn

Introduksjon

Denne modulen gir deg mulighet til å samle informasjon om ditt barns helse på en plass og dele profilen med alle som har ansvaret for barnet.
Se en kort introduksjonsvideo om Familie-modulen: https://youtu.be/8gd8PVH3ax8
Kanskje barnet bor delt hos mor og far og trenger varsling og oppfølging på at medisiner blir tatt? Både mor og far har tilgang til all informasjon og følge med.
Dette er en Premie-funksjon, men det er kun du som trenger å være premium-bruker, den du deler ansvaret for barnet med må naturligvis ha en HEAL-konto, men kan være gratis-bruker. Som premium-bruker så vil du naturligvis også ha full og ubegrenset tilgang til alle funksjonene i appen.
Du får for barnet ditt de samme mulighetene for som du har selv har (unntatt forum og chat). HEAL har mange funksjoner, så finn frem til det som er viktig for dere. For eksempel:
  • Noter dagbok om barnet
  • Legg ved dokumenter når barnet har vært på helseundersøkelse eller til behandling, for ved en senere anledning blir man plutselig bedt om slik informasjon.
  • Hvor fort vokser barnet? Og mange andre målinger man kan notere.
  • Du kan også bestille medisiner og HELFO-materiell tilpasset ditt barns behov.
  • Og mye mer, se en oversikt over alle funksjonene.

Hvordan opprette og dele profil for barn

Se introduksjonsvideo for beskrivelse av hvordan å opprette en profil for ditt barn, og hvordan å dele denne profilen med andre som har ansvaret for barna: https://youtu.be/8gd8PVH3ax8

Opprette profil

Gå til menyen ved å trykke på tre-streker-symbolet øverst til venstre
og trykk deretter på ikonet i bildet under:

Dele profil