Puster

Lær å pust riktig

Dette er en funksjon for å lære å puste riktig eller hjelpe med å slappe av / meditere.

Før du kan starte en sesjon, så må du først bestemme deg for noen innstillinger. Du kan jo selvfølgelig også bruke det som står der allerede.

Innstillingene er:

• Runder: Hvor mange ganger skal du repetere dette

• Antall pust: Hvor mange ganger skal du puste inn og ut før du går videre til neste steg

• Tid: Én pust: Hvor lang tid vil du bruke på å puste inn og ut én gang?

• Tid: Hold pusten: Etter du har pustet inn og ut det gitte antall ganger, så skal du holde pusten i så mange sekunder som du velger her.

Når du er klar til å starte, trykk på den blå Start-knappen nederst.

Når du har startet øvelsen, men ønsker å hopper over til neste steg, så kan du trykke på ned blå knappen nederst.