Puster
Puster finner du ved å gå til menyen ved å trykke på tre-streker-symbolet øverst til venstre
deretter velg Puster.
Merk: For å bruke denne funksjonen må du abonnere på Premium-versjonen.

Om Puster

Dette er en funksjon for å lære å puste riktig eller hjelpe med å slappe av / meditere.
Før du kan starte en sesjon, så må du først bestemme deg for noen instillinger. Du kan jo selvfølgelig også bruke det som står der allerede.
Instillingene er:
  • Runder: Hvor mange ganger skal du repetere dette
  • Antall pust: Hvor mange ganger skal du puste inn og ut før du går videre til neste steg
  • Tid: Én pust: Hvor lang tid vil du bruke på å puste inn og ut én gang?
  • Tid: Hold pusten: Etter du har pustet inn og ut det gitte antall ganger, så skal du holde pusten i så mange sekunder som du velger her.
Når du er klar til å starte, trykk på den blå Start-knappen nederst.
Når du har startet øvelsen, men ønsker å hopper over til neste steg, så kan du trykke på ned blå knappen nederst.
Last modified 8mo ago
Copy link
Contents
Om Puster