Smerte

Smerte er en del av MÄlinger i menyen. GÄ til menyen ved Ä trykke pÄ tre-streker-symbolet Þverst til venstre , deretter gÄ til MÄlinger og sÄ Smerte.

Merk: For Ä bruke denne funksjonen mÄ du abonnere pÄ Premium-versjonen.

Om smerte

Du kan registrere til hvor pÄ kroppen og hvor store smerter du har.

Liste, se detaljer, redigere og slette

Listen med smertemÄlinger vises med de siste Þverst.

Trykk pÄ mÄling for Ä se detaljer om den.

NÄr du ser pÄ detaljene, sÄ kan ogsÄ direkte endre dem om du Þnsker det. Husk i sÄ fall Ä lagre ved Ä trykke pÄ det rÞde lagre-symbolet

For Ä slette en mÄling, sÄ trykker du pÄ sÞppelkasse-symbolet Þverst til hÞyre

Legge til smertemÄling

For Ä legge til ny mÄling, trykk pÄ det rÞde pluss-symbolet nederst til hÞyre

Deretter velg fĂžlgende:

• Dato og tid: Hvis det mĂ„lingen er gjort nĂ„, sĂ„ lar du denne stĂ„.

• Hvor stor smerten: Skalaen gĂ„r fra 0 til 10, hvor 10 er stĂžrst smerter

• Hvor er smerten: Markere hvor pĂ„ kroppen smerten er med en figur, du kan markere flere punkter bĂ„de pĂ„ kroppens forside og bakside

Til slutt lagres mÄlingen ved Ä trykke pÄ det rÞde lagre-symbolet nederst til hÞyre

Merk om du har smerer flere steder: Selv om du kan markere for smerte pÄ flere steder pÄ kroppen i en mÄling, sÄ anbefaler vi at du i stedet for oppretter flere smertemÄlinger, én for hvert sted du har smerte. Dette slik at du fÄr registrert riktig hvor stor smerten er for hver enkelt.