Logg inn / Registrer konto

Måter å logg inn og registrere konto

Du kan logg inn og registrere konto på tre måter:

• Epost

• Google konto

• Apple ID (ikke tilgjenglig på Android enda)

Når logger inn, så bruk samme måte som da du registrerte konto.

Hvis du registrerte kontoen ved å bruke epost, så kan du logge inn også med å bruke Google-kontoen din eller Apple ID. Merk at for Apple ID så anbefaler vi at du velger å dele epostadressen din og ikke bruke skjul-epost-adresse funksjonen til Apple.

Registrere HEAL-konto

Når du registrerer en konto så må deretter opprette en profil i HEAL.

Du må velge:

• Brukernavn: Dette vil vises hvis du skriver meldinger i forumet eller chatten.

• Jeg HAR IKKE og har IKKE HATT kreft: Selv om HEAL er lagd for spesielt med tanke på kreftpasienter, så er det er også mulig å bruke å bruke den for andre også. Du vil da slippe å svare på noen kreft-relatere spørsmål.

• Lese igjennom og aksepter brukervilkårene og personvernserklæringen.