Logg inn / Registrer konto

Måter å logg inn og registrere konto

Du kan logg inn og registrere konto på tre måter:
  • Epost
  • Google konto
  • Apple ID (ikke tilgjenglig pÃ¥ Android enda)
Når logger inn, så bruk samme måte som da du registrerte konto.
Hvis du registrerte kontoen ved å bruke epost, så kan du logge inn også med å bruke Google-kontoen din eller Apple ID. Merk at for Apple ID så anbefaler vi at du velger å dele epostadressen din og ikke bruke skjul-epost-adresse funksjonen til Apple.

Registrere HEAL-konto

Når du registrerer en konto så må deretter opprette en profil i HEAL.
Du må velge:
  • Brukernavn: Dette vil vises hvis du skriver meldinger i forumet eller chatten.
  • Jeg HAR IKKE og har IKKE HATT kreft: Selv om HEAL er lagd for spesielt med tanke pÃ¥ kreftpasienter, sÃ¥ er det er ogsÃ¥ mulig Ã¥ bruke Ã¥ bruke den for andre ogsÃ¥. Du vil da slippe Ã¥ svare pÃ¥ noen kreft-relatere spørsmÃ¥l.
  • Lese igjennom og aksepter brukervilkÃ¥rene og personvernserklæringen.
Last modified 1yr ago