Kontakter

Kontakter finner du ved å gå til menyen ved å trykke på tre-streker-symbolet øverst til venstre og deretter velg Kontakter.

Liste med kontakter

Her ser du i en liste med alle kontaktene dine. Du kan for eksempel føre opp medisinpersonell du er i kontakt med.

I lista kan du gjøre følgende:

Mobilapp

• Gjøre tekst-søk i kontaktene ved å klikke på filter-symbolet helt øverst til høyre

• Les ved å trykke på linja med kontakten.

• Redigere kontakten først å lese den (se punktet over) og velg deretter rediger ved å trykke på penn-knappen nederst til høyre

• Slett en kontakt ved først å lese den (se punktet over) og deretter klikke på søppelkasse-symbolet øverst til høyre

Webapp

• Gjøre tekst-søk i kontaktene ved å begynne å skrive noe i søkefeltet øverst til venstre.

• Se alle kontaktdetaljer ved å klikke på øye-symbolet til høyre.

• Redigere ved å klikke på penn-symbolet til høyre.

• Slett en eller flere kontakter ved først huke av i boksen(e) til venstre i lista og deretter klikk på søppelkasse-symbolet.

Legg til ny kontakt

Trykk på det røde pluss-symbolet nederst til høyre

Deretter fyll ut feltene under de to seksjonene Kontaktinformasjon og Adresse.

Kontaktinformasjon

• Kontaktnavn: Fornavn og/eller etternavn. Dette er den eneste obligatoriske feltet.

• Spesialitet

• Telefon

• Epost

• Lege? Huk av i boksen hvis vedkommende er lege.

• Vurdering: Har du allerede et inntrykk av personen, gi gjerne et stjerne-vurdering.

Adresse

• Sykehus: Navn på sykehus, hvis dette er relevant

• Addresse

• Postnummer

• Sted

• Kommentar: Hvis du har noen.

Avslutt med å klikke på Lagre-knappen.