Temperatur

Temperatur er en del av MÄlinger i menyen. GÄ til menyen ved Ä trykke pÄ tre-streker-symbolet Þverst til venstre , deretter gÄ til MÄlinger og sÄ Temperatur.

Om temperatur

For Ä sammenligne temperaturen, skal du bruke den samme mÄlingsmetode. Temperatur kan variere ut ifra hva slags termometer du bruker og hvor pÄ kroppen du mÄler. Noter i kommentarfeltet hvilket mÄlested og hvilken termometer du bruker.

Den normale kroppstemperatur avhenger av mÄlestedet og varierer som fÞlger:

• Rundt 37,1°C i endetarmen

• Rundt 36,6°C i Ăžret

• Rundt 36,4°C i munnen

• Rundt 36,4°C i armhulen

Over dþgnet kan temperaturen variere noe med laveste temperatur om morgenen og hþyeste om kvelden. Egglþsning og fysisk aktivitet kan forhþye kroppstemperaturen med cirka 0,2°–0,5°C.

(Kilde: NHI.no)

Legg til ny temperaturmÄling

Du legger til en ny mÄling ved Ä:

• Trykk pĂ„ det rĂžde + symbolet nederst til hĂžyre

• Velg tidspunkt og dato for mĂ„lingen

• Sett temperaturen

• Lagre ved Ă„ trykke pĂ„ √ symbolet

Mobilapp

• Slette: Trykk pĂ„ en temperatur-linje og deretter pĂ„ slett-knappen Ăžverst til hĂžyre

• Redigere: Trykk pĂ„ en temperatur-linje og deretter pĂ„ den rĂžde penn-knappen nederst til hĂžyre

Webapp

• Slette: Huk av mĂ„linger som du vil slette og klikk deretter sĂžppelkasse-knappen.

• Redigere: Klikk pĂ„ penn-symbolet til hĂžyre i den aktuell linjen.

Graf

Her ser du en grafisk oversikt over temperaturmÄlingene dine. Velg siste 7 eller 30 dager.