Mine næringer
Les generelt om ernæring for å få oversikten.
Mine næringer er en del av Ernæring i menyen. Gå til menyen ved å trykke på tre-streker-symbolet øverst til venstre
, deretter gå til Ernæring og så Mine næringer.

Om mine næringer

Her kan du registrere egnedefinerte næringer. Dvs en næring du tar i deg regelmessig. Det kan for eksempel være ett produkt eller et måltid.

Liste

En liste vises med de næringene/måltidene du har definert selv.

Mobil

• Alle detaljer: For å se alle detaljene til de ulike delene av måltidet, trykk på linjen (matinntaket) du ønsker mer informasjon om.
  • Slett: For å slette må du først se alle detaljene og deretter trykke på søppelbøtte-symbolet helt øverst til høyre.
  • Redigere: For å redigere trykk på penn-symbolet i høyre hjørne nederst.

Webapp

• Alle detaljer: Klikk på øye-symbolet helt til høyre for å se alle detaljene om et matinntak.
  • Slett: For å slette ett eller flere inntak, huk av i boksen ved siden av og deretter klikk på søppelbøtte-symbolet.
  • Redigere: Du kan endre mengde og måltid ved å klikke på penn-symbolet. Se legg til næring under for å beskrivelse av de enkelte feltene.

Legg til næring

Trykk på den røde +smybolet nederst til høyre
og fyll inn skjemaet:
  • Navn som du ønsker å kalle dette
  • Mengden du ønsker å ta av dette per dag
  • Mengden per måltid, dvs antall milliliter (ml) eller gram (g).
  • Standard næringsinfo: Kcal, protein, fett, fiber og karbohydrater. Du må fylle ut kalorier (kcal), resten fylles ut etter behov.
Trykk deretter på lagre-symbolet