Dashbord
Dashbordet finner du ved å gå til menyen ved å trykke på tre-streker-symbolet øverst til venstre
og deretter velg Dashbord.

Om dashbordet

Dashbordet er det første du ser når du logger inn i appen og den mest bruke siden i appen.
Hensikten med dashbordet er primært:
  • Vise en oversikt fra de viktiste funksjonene i appen
  • En snarvei inn til disse viktigste funskjonene

Tilpass dashbordet (kun mobilapp)

Hva som vises på dashbordet kan velges ved å trykke på tilpass-symbolet nederst til høyre
Huk av for de funksjonene du ønsker.

Funksjoner på dashbordet

Dagsform

En oversikt over hvordan din dagsform har utviklet seg over tid. En dagsform består av fem faktorer: Humør, søvnkvalitet, matlyst, energi og smerter.
Les mer og legg til det en dagsform ved å velge dagsform under velvære i menyen.

Kalorier

Her kan du se hvor mange kalorier du mangler for å nå målet for daglig inntak.
Legg til det du har spist og drukket ved å velge daglig næring under ernæring i menyen.

Vektgraf

En oversikt over hvordan vekta di har utviklet seg over tid.
Les mer og legg til vektmålinger ved å velge under næring i menyen min vekt.

Dagens pilleboks

En pilleboks er en oversikt over over medisinene du enda ikke har tatt i dag. Du finner også pillebokser for tidligere dager her.
Når du legger til en medisin i medisinskapet, så vil den dukke opp i pilleboksen.
Her finner du to lister:
  • Daglig medisin: Dette er medisin som er satt opp for å tas jevnlig.
  • Etter behov: Dette er medisin som kun skal tas når du føler behov for det
For hver medisin kan du:
  • Ta medisin (kun daglig medisin): Det er veldig viktig å registrere medisiner som du har tatt.
  • Egendefinert inntak: Her kan du ta en spesiell mengde av en medisin, enten det er en medisin etter behov eller for en daglig medisin som du som et engangstilfelle endrer dosen på. Merk vedrørende daglig medisin: Hvis du endrer dosen på medisinen kun denne ene gangen, så velger du dette. Skal du endre dosen for alle inntak, så gjør du dette i medisinskapet (under fanen medisin i menyen).
  • Kanseller inntak (kun daglig medisin): Kansellering av et inntak betyr at du i samsvar med legenes råd ikke tar medisinen, og dette påvirker derfor ikke etterlevelsen. Har du bare glemt å ta medisinen denne gangen, skal du ikke markere noe, da blir den registrert som ikke tatt.
  • Pakningsvedlegg og bilde: Informasjon om medisinen fra Felleskatalogen.
Merk: Pilleboksen er på dashbordet kun i webappen. I mobilappen finner du også et menyvalg under fanen medisin for det samme. Les mer om pilleboksen.

Neste medisininntak (kun mobilapp)

Se hvilken medisin og tidspunkt for den neste medisinen du skal ta.

Helseprofil

De din siste vektmåling, ditt vekmål og BMI.

Medisinplan (kun webapp)

En kalender med oversikt over medisinene du skal ta. For dagen i dag, så finner du den samme informasjonen i pilleboksen.
Når du legger til en medisin i medisinskapet, så vil den dukke opp i kalenderen på de dagene den skal tas.
Merk Medisinplanen er på dashbordet kun i webappen. I mobilappen finner du et menyvalg under fanen medisin for det samme.

Siste poster fra forumet (kun mobil)

En rask måte for å se siste aktivitet på forumet. Trykk på ett innlegg for å lese hele og svare.

HEAL annonsører

For å kunne ha en gratis-versjon av HEAL så har vi annonsører. Vi aksepterer kun annonsører som er i henhold til våre retningslinjer og de er tydlig markert som annonse i appen, forumet og på hjemmesiden.
Last modified 6mo ago