Bestillingsprofil

Les generelt om forbruksmatriell for å få oversikten.

Bestillingsprofil er en del av Forbruksmatriell i menyen. G√• til menyen ved √• trykke p√• tre-streker-symbolet √łverst til venstre , deretter g√• til Forbruksmatriell og s√• Bestillingsprofil.

Oversikt

For √• sende bestillinger p√• forbruksmatriell, s√• m√• du sette opp en Bestillingsprofil, slik at v√•r leverand√łr, Boots HomeCare, vet det som trengs for √• utf√łre bestillingen din.

Du vil bli spurt om f√łlgende informasjon:

• Fullt navn

• Telefonnummer

• Epost

• Adresse

• F√łdselsdato: Denne er n√łdvendig for at v√•r leverand√łr, Boots HomeCare, skal kunne indentifisere deg

Du m√• ogs√• akseptere personvernsvilk√•rene til Boots HomeCare. Merk at da du opprettet din HEAL-profil, s√• akstepterte du HEALs personvernsvilk√•r og brukervilk√•r, som blant annet sier at du godtar at vi sender denne informasjonen sammen med produktene for din bestilling til leverand√łren. All informasjon i bestillingen vil v√¶re kryptert med passord, s√• ingen uvedkommende vil kunne se innholdet av den.